Stagemanagers

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor artiesten en crew (stagehands & techniek) en coördinator van het desbetreffende podium. Waar bestaat je werk uit? Bewaking van het tijdschema. Zorgdragen voor het nakomen van afspraken betreft tijd & apparatuur. Gastheer/-vrouw zijn vanuit de organisatie naar de bands/ crew toe. Rust en orde bewaken op het podium. Leiding geven, mensen coachen, cue’s geven (bands, techniek & stagehands).Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met: Goede sociale vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden. Basiskennis geluidstechniek, voldoende om te kunnen communiceren met de leverancier/geluidstechnicus basiskennis instrumenten/backline Ervaring in concertorganisatie. Passie voor evenementen.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Tot volgend jaar!

Jazz in Duketown 2018: 18 t/m 21 mei 2018.   Wat hebben we genoten van Jazz in Duketown 2017! Geweldige optredens van onder andere Al Di Meola, Trijntje Oosterhuis, Joshua Redman, Ben Williams en vele anderen. Geniet na van het festival met de foto's en video's in de