Stagemanagers

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor artiesten en crew (stagehands & techniek) en coördinator van het desbetreffende podium. Waar bestaat je werk uit? Bewaking van het tijdschema. Zorgdragen voor het nakomen van afspraken betreft tijd & apparatuur. Gastheer/-vrouw zijn vanuit de organisatie naar de bands/ crew toe. Rust en orde bewaken op het podium. Leiding geven, mensen coachen, cue’s geven (bands, techniek & stagehands).Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met: Goede sociale vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden. Basiskennis geluidstechniek, voldoende om te kunnen communiceren met de leverancier/geluidstechnicus basiskennis instrumenten/backline Ervaring in concertorganisatie. Passie voor evenementen.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Conservatorium Talent Award 2018

Conservatorium studenten strijden om felbegeerde award in Verkadefabriek Acht veelbelovende conservatoriumstudenten strijden op zaterdag 28 april van 11:00 uur tot 18:00 uur in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch om de felbegeerde Conservatorium Talent Award (CTA). Het is de zevende editie