Partners

Jazz in Duketown is onderscheidend, dynamisch en kwalitatief altijd van een hoog niveau. Geen enkel ander jazzfestival biedt zulke hoogwaardige programmering volledig gratis aan. Geen wonder dat er steeds meer interesse is voor het festival. Rond de 150.000 bezoekers van binnen en buiten de stad komen op de unieke Bossche gastvrijheid en de muziek af. Muzikanten omarmen het festival en zijn er graag te gast. Dit biedt het festival steeds meer kansen voor bedrijven om zichzelf te profileren. 

  

Netwerken

Ontmoet relaties in een unieke jazzsfeer. Tijdens de businessnight ontmoet u andere toonaangevende ondernemers. Maar u kunt ook uw klanten uitnodigen voor een eigen evenement. 

 

Adverteren

Laat uzelf zien in de aanloop van het festival en tijdens het festival. Bijvoorbeeld in het programmaboekje, op het LED scherm of op onze website. 

 

Branding

Verbind uw bedrijf aan Jazz in Duketown als hoofd- of festivalsponsor. Of geef invulling aan uw merk door middel van een creatief jazzproject op maat.

 

Contact

Graag geven wij u een overzicht van de uiteenlopende samen werkings-mogelijkheden en denken wij mee met uw wensen. U vindt ongetwijfeld iets dat bij u past! Neem voor meer informatie contact met ons op via:

T: +31(0)73 614 1615

E: sponsoring@jazzinduketown.nl

 

Jazz in Duketown zou niet kunnen worden georganiseerd zonder de steun van onze zakelijke partners. Een overzicht van onze partners:

 

Hoofdsponsoren

Gemeente 's Hertogenbosch - Horeca Ondernemend 's Hertogenbosch - Rabobank 's Hertogenbosch & Omstreken -  Heineken - Jumbo - Capital Advertising - F19

 

Sponsoren

Coffee3 - Forever & Ever - Interconnect - Kleefkracht - City Gym - Golden Tulip Hotel Central - Zoomers - IRIS One - Basecamp Games - Domino's - Search Result - Hesdo - Lelieveld Makelaardij - Van De Plas Horeca Groep 

 

Mediapartners

Bossche Omroep - Regio Business - Jazzism - Adversitement - Djazz.tv

 

Eventpartners

Maison van den Boer - Stagelight - UCS Events B.V. - RP Sound Techniek - GWS de Schoonmaker

 

Jazz in Duketown werkt samen met muziekcentrum De Toonzaal, huis voor amateurkunst de Muzerije & De JazzWerkplaats Den Bosch.