Jazzdancepodium in de Karrenstraat

In de Karrenstraat staat dit jaar een podium waar nu eens geen muzikanten spelen. De jazz die je hier kunt horen, komt namelijk uit de platenkoffers van DJ's die zich helemaal hebben gespecialiseerd in het draaien van dansbare jazz. Zin om te dansen? Kom dan tijdens Jazz in Duketown naar het jazzdancepodium in de Karrenstraat! Jazz in Duketown heeft een aantal van de belangrijkste vertegenwoordigers van de scene naar Den Bosch.

 

Programma

 

Graham B
DJ Graham B maakte eind jaren 80 vanuit Engeland de oversteek naar Nederland en werd met zijn maandelijkse Club 802 Jazz Bop avonden in Paradiso Amsterdam de grondlegger voor jazzdance in Nederland.

 

Supernatural
Een organisatie die al jaren actief is met vele succesvolle clubavonden, festivals en compilatie-cd's. Dj's zijn Brownie, Ronnie Hammond, en Rafadaelic.

 

Wicked Jazz Sounds

DJ’s Leroy Rey en Phil Horneman van Wicked Jazz Sounds hebben inmiddels een aantal succesvolle cd's uitgebracht, zowel compilaties als eigen producties. Ze draaien regelmatig in de Sugarfactory en hun sets zijn ook regelmatig te beluisteren op Radio 6.

 

Bird Soundsystem
Uit Rotterdam komt Bird Soundsystem. ‘New kids on the block’ want jazzclub Bird is nog maar een paar jaar open. Toch weten zij zich al te onderscheiden door niet alleen de beste live acts te boeken maar ook de meest relevante DJ's.

 

Jazzjunkies

Ten slotte wordt het Zuiden van Nederland vertegenwoordigd door Jazzjunkies. Zij zijn resident DJ’s in de Tilburgse Paradox  en draaien tijdens de wekelijkse Blue Note Clubsessions in Eindhoven. In Den Bosch zijn ze al 4 jaar op rij te gast op Jazz in Duketown.