Nieuw: Jazz in Duketown op Vinyl!

Vinyl is helemaal hot. En daar doen we graag aan mee. Dit jaar introduceren we een collectors-item: Een Vinyl-LP met tracks van de artiesten die spelen tijdens het festival 2014. Jazz in Duketown op Vinyl wordt in een beperkte oplage van 500 stuks geproduceerd en elk exemplaar is uniek genummerd.

 

Trots op het programma

Met dit nieuwe initiatief willen we benadrukken hoe trots we zijn op de muzikale kwaliteit van Jazz in Duketown en dat we ieder jaar weer een sterke programmering kunnen neerzetten. We hebben de volgende artiesten geselecteerd voor Jazz in Duketown op Vinyl 2014: Koffie, Sven Hammond Soul, Rumbata Beat Band, Saxotones Groove Mission, Vonk KollektiV, Re:freshed Orchestra, Miguel Rodriquez, Tommy Moustache en BL3NDER.

 

Word vriend van Jazz in Duketown

Word vriend van Jazz in Duketown en ontvang Jazz in Duketown op Vinyl 2014. Als vriend steun je het festival en draag je bij dat we nu en in de toekomst een uniek jazzfestival kunnen organiseren met een sterke programmering.Wil jij Jazz in Duketown op vinyl ontvangen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier of tijdens het festival bij een van de informatiepunten.