Een middag vol talent op de Parade! Doe mee en jazz-a-long!

Elk jaar weer weet Jazz in Duketown een verrassend programma neer te zetten! Zo ook dit jaar! Op zondagmiddag 8 juni organiseert Jazz in Duketown in samenwerking met de Rabobank ’s-Hertogenbosch & Omstreken een middag die helemaal in het teken staat van talent!

 

Jazz-a-long

Speel je een instrument? Neem dit mee op 8 juni mee naar de Parade en speel mee in de grootste Jazzband van Nederland! Onder leiding van saxofonist Edward Capel wordt er live op de Parade twee nummers ingestudeerd die na een korte pauze ten gehore worden gebracht. Een Parade vol met muzikanten die samen spelen. Geen Sing-a-Long maar een Jazz-a-Long!

 

Junior Jazz Academy

Op 8 juni is er ook een speciaal programma voor jonge talenten; de junior Jazz Academy. Muzikale jongeren van 11 t/m 16 jaar zijn de laatste weken in vijf workshops gecoacht in samenspel en jazzstijlen. Op 8 juni laten zij hun ontwikkeling zien tijdens een spetterend optreden op de Parade.

 

Jazz Academy

Verder zullen tijdens deze middag jonge muzikanten van de Jazz Academy, die op het punt staan om naar het conservatorium te gaan, op het podium hun talent laten zien. De Jazz Academy is een broedplaats voor jonge, getalenteerde Jazzmuzikanten, opgezet door Jeroen Doomernik vanuit de Stichting Jazzwerkplaats Den Bosch.

 

Afsluiting

Voor alle talenten die van deze middag een spektakel hebben gemaakt, wordt de middag afgesloten met een groots optreden van Sven Hammond Soul en NCC.

 

Programma

Het programma op de Parade ziet er op zondag 8 juni als volgt uit:

14:00 Jazz-a-long - Deel 1
14:30 Junior Jazz Academy
14:50 Jazz-a-long - Deel 2
15:20 Jazz Academy
16:15 Sven Hammond Soul

 

Doe mee en jazz-a-long!

Ook meespelen op de Parade? Dan zien we je graag tijdens de jazz-a-long op zondagmiddag 8 juni. Via deze LINK kun je de partij downloaden voor jouw instrument om deze in te studeren. We starten op 8 juni om 14.00 uur, dus zorg dat je om 13.30 uur aanwezig bent om een plaatsje te zoeken.