Philip Hermsen (39)

Lid communicatiecommissie

 

“Vrienden van mij waren al actief binnen Jazz in Duketown. Ik kwam al jaren op het festival en wilde het eens van de andere kant bekijken. Vorig jaar ben ik begonnen als allround vrijwilliger. Ontzettend afwisselend, van toegangscontrole bij de poort tot artiestenbegeleider. 

Nu ben ik als lid van de Communicatiecommissie bezig met de coördinatie van het programmaboekje en werving van Vrienden. Het is leuk om zoveel mogelijk mensen zo enthousiast te maken voor Jazz in Duketown zodat ze Vriend worden. We hebben een mooi pakket voor Vrienden. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat de vrijwilligers die tijdens het festival Vrienden werven ook goed beslagen ten ijs komen. 

Het is een warme familie. Iedereen is aardig en wil er een succes van maken. En er is veel ruimte voor lol. Samen tussen de bedrijven door ook even naar winnende race van Max Verstappen in Barcelona kijken bijvoorbeeld.

Het afgelopen jaar heb ik veel leuke nieuwe mensen ontmoet. Daarnaast leer ik veel over communicatie en wat er komt kijken bij het opzetten van een groot festival. Ik kan het iedereen aanraden om vrijwilliger te worden bij Jazz in Duketown. Dus niet aarzelen, gewoon doen!”