Vacature: Secretaris bestuur

Jazz in Duketown
Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland en trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Het festival richt zich op jazz en aanverwante stromingen van nu en wordt tijdens het Pinkesterweekend in 2020 voor de 47ekeer georganiseerd. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op. Nergens anders is een dergelijke hoogwaardige programmering gratis te bezoeken.

Jazz in Duketown wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Als nieuwe vrijwilliger kun je de volgende dingen verwachten:

Als bestuurssecretaris ben je een sparringpartner van het Bestuur en de Raad van Advies en maak je deel uit van het Dagelijks Bestuur. Je adviseert en ondersteunt het Bestuur en de Raad van Advies over de ontwikkeling en uitvoering van Jazz in Duketown. In overleg met de voorzitter plan je de jaarkalender en stel je de agenda van de bestuursvergadering samen.

Je regelt de vergaderingen van de Raad van Advies en informeert hen bij belangrijke ontwikkelingen of vragen vanuit de festivalorganisatie.

Daarnaast zorg je voor notulen van deze vergaderingen en handel je post en email af. Je bent verantwoordelijk voor de juiste inschrijving bij de Kamer van Koophandel en bent het aanspreekpunt bij juridische vraagstukken.

Naast deze taken stem je de functie-inhoud af met de voorzitter, penningmeester en bestuursleden.

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft
  • Initiatief neemt in de advisering van het Bestuur en de Raad van Advies
  • Een combinatie heeft van oplossingsgericht zijn, overzicht hebben en resultaatgericht denken, en dit pragmatisch vertaalt naar activiteiten
  • Daadkrachtig en resultaatgericht is
  • Liefde heeft voor (jazz)muziek en ’s-Hertogenbosch.
  • Enthousiast wordt van plannen en regelen.

Wij bieden je:

  • Relevante werkervaring in een vereniging en festival
  • Vrijwilligersborrels en het leukste bedank event
  • Samenwerking met enthousiaste en gedreven vrijwilligers
  • De mogelijkheid om onderdeel te zijn van het mooiste jazzfestival van Nederland.

Je maakt deel uit van het bestuur, dat bestaat uit acht personen. Het bestuur zorgt voor het beleid en de aansturing van de stichting / organisatie en vergadert een of twee keer per maand, afhankelijk van de periode.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur uiterlijk 26 juli een e-mail naar info@jazzinduketown.nl

Vacature: Secretaris bestuur

Jazz in Duketown Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland en trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Het festival richt zich op jazz en aanverwante stromingen van nu en wordt tijdens het Pinkesterweekend in 2020 voor de 47ekeer georganiseerd. Op de gratis te bezoeken podia