Aron Raams

De Brabantse gitarist Aron Raams is een duizendpoot. Zo is hij al jaren gitarist en bandleider bij Gare du Nord en deelde hij het podium met uiteenlopende popartiesten als Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Maar ook in de jazz is hij actief en trad hij op met Eric van der Westen, Benjamin Herman en Jules Deelder. Deze zomer verschijnt zijn nieuwe album met onder meer zanger Dennis Kroon en Jazz in Duketown artist-in-residence Teus Nobel op trompet. De plaat werd opgenomen genomen door Arthur Theunissen (Studio Cube) en is een compilatie van de vele muzikale paden die Raams tot dusver bewandelde, van pop en soul tot blues en jazz.

Foto: Klaas-Jelmer Sixma (Studio KLAES)

Bezetting
Aron Raams (gitaar), Dennis Kroon (zang), Dewi Pechler (zang), Teus Nobel (trompet), Ferry Lagendijk (toetsen), Sven Happel bas), Gijs Anders van Straalen (percussie), Marc Schenk (drums)

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in