Montis, Goudsmit & Directie

De heren Frank Montis (Hammond), Anton Goudsmit (gitaar) en Cyril Directie (drums) delen een voorliefde. Namelijk die voor groovende souljazz gespeeld met een overdosis aan energie. Geen muzikale subtiliteiten of wonderschone klanken, maar onweerstaanbaar knallen is het motto van dit all-star trio:  rauw, opzwepend en dansbaar.

Anton Goudsmit geldt als een van de meest aansprekende gitaristen van het land als het gaat om jazz en elke noot die hij speelt klinkt alsof het zijn laatste zou kunnen zijn. Als toetsenist op zijn Hammond B3 is Frank Montis bekend van zijn eigen band DelMontis. Ook maakte hij deel uit van Gare du Nord. En dan is er nog Cyril Directie. Hij deelde in het verleden regelmatig het podium met namen als Kane, New Cool Collective en The Postmen.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in