Senioren dansmiddag met Royal Buckets Jazz

Jazz in Duketown hecht er aan om aan senioren en andere liefhebbers een podium voor dans te bieden tijdens het festival. De goede belangstelling tijdens de dansmiddag van vorig jaar is aanleiding om opnieuw dit evenement te organiseren met de Brabantse band Royal Buckets Jazz. Het was voor veel aanwezigen een feest van herkenning. En prettig omdat er niet zo vaak dansgelegenheid is in de regio Den Bosch.  “Het is zo dankbaar om mensen te zien genieten en bewegen op  muziek”, aldus Frans Jan Lathouwers, bandleider. “In gesprekken vorig jaar beaamden diverse aanwezigen dat ze het leuk zouden vinden als dit vaker kon. Met dank aan de festivalorganisatie en aan Huis73 die de locatie beschikbaar stelt dus opnieuw dit jaar dansen op traditional jazz”.

Huis 73 in de Hinthamerstraat is de locatie waar dansers elkaar kunnen ontmoeten en lekker los gaan met de foxtrot, quickstep, swingdance en lindy hop.

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende