Jazz Junkies

Jazz Junkies brengen hun energieke kijk op jazz al weer heel wat jaartjes aan de man en dat is te horen! Geen duizend noten per minuut of ellenlange solostukken maar super dansbare (nu) jazz met invloeden uit de soul, funk, bossa, afro, latin en electronica. 

Hart van het collectief zijn DJ’s H The Hype en Sookie maar worden waar nodig ondersteund door gerenommeerde muzikanten. Het duo mocht al talloze mooie gigs en op de jazzy conto schrijven in o.a. 013, Effenaar, Tivoli, Paard, Bird, North Sea Jazz Club, Verkadefabriek en op festivals als Lowlands, Supernatural, Magneet, I live Life, So What’s Next, en Jazz In Duketown. Ook zijn ze resident DJ’s op de officiële Blue Note Clubsessions (Eindhoven) en in Paradox (Tilburg). 

Deze keer worden ze bijgestaan door Milan Bongers. Deze saxofonist heeft al veel optredens op zijn naam staan. Afkomstig uit de Jazz maar veel gevraagd door dj’s die hun set willen opspicen met live sax.

Joop de Graaf wint Conservatorium Talent Award 2023

Joop de Graaf van het Conservatorium Amsterdam won vanavond de Conservatorium Talent Award 2023. De basgitarist liet in Podium Azijnfabriek in ’s-Hertogenbosch vijf andere finalisten achter zich. Ook de Mingus compositieprijs werd uitgereikt aan Joop de Graaf. De finalisten werden beoordeeld op