Loet van der Lee Quintet & Lucas Santana

Trompettist Loet van der Lee heeft voor zijn nieuwe kwintet een heerlijke bezetting geformeerd met een aantal van de meest veelbelovende jazztalenten van ons land. Zo maken tenorvirtuoos Gideon Tazelaar en drummer Tim Hennekes deel uit van de groep, alsook pianist en voormalig winnaar van de Conservatorium Talent Award Sebastiaan van Bavel. Dit alles aangestuurd door ‘ervaringsdeskundige’ Loet van der Lee zelf die door de jaren heen een sterke reputatie opbouwde in de akoestische jazz, bigbandmuziek en salsa. De keihard swingende altsaxofonist Lucas Santana sluit speciaal voor dit concert aan bij het kwintet als gast.

 

Bezetting

Loet van der Lee (trompet), Gideon Tazelaar (tenorsaxofoon), Lucas Santana (altsaxofoon), Sebastiaan van Bavel (piano), Cas Jiskoot (bas), Tim Hennekes (drums)

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in