Peter Lieberom

Saxofonist/arrangeur/componist Peter Lieberom heeft zijn sporen al ruimschoots verdient in de Nederlandse muziekscene. Hij toerde jaren met Candy Dulfer’s Funky Stuff de wereld over en stond als solist voor het Metropole Orkest met het Bevrijdingsconcert, trad op met Kane, Ten Sharp, Mike Mainieri (Steps Ahead), Marnix Busstra (Second Vision) en Dianne Reeves tijdens het North Sea jazz festival. Te beluisteren op tientallen CD’s, waaronder Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer (7!), Second Vision, Gordon en Karin Bloemen, waarmee hij jarenlang in alle theaters speelde. Op televisie voorzag hij met de fusionband jaren de muzikale omlijsting voor de prime time AVRO-talkshow ‘Karel’ van de Graaf, alsmede de leaders en tunes voor tv-series waaronder de Sylvia Millecam Show, Spoorloos en diverse tv-reclames.

Samen met Nick van der Schoot op Fender Rhodes, drummer Gijs Dijkhuizen en bassist Jan Bijlaart beloofd het wederom een spannend muzikaal avontuur te worden!

http://www.stickywicked.nl

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in