Allround Vrijwilligers

Wil jij heel graag rondlopen in een Jazz in Duketown-shirt tijdens Pinksteren maar kun je niet kiezen wat je het liefst doet?

Wij hebben het antwoord!

Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is op zoek naar ALLROUND VRIJWILLIGERS

Binnen deze functie ben je het manusje-van-alles en kun je op verschillende plaatsen worden ingezet.

Waar bestaat je werk uit? De allround vrijwilliger kan worden ingezet als er extra handjes nodig zijn bij een klusje, mag zijn/haar enthousiasme tonen tijdens de verkoop van merchandise en kan het publiek verleiden tot het geven van een kleine bijdrage tijdens ‘piek voor de muziek’. Je bent aanspreekpunt voor de bezoeker van Jazz in Duketown en geeft informatie over het programma en diverse podia. Wanneer nodig begeleid en verzorg je de artiesten achter het podium.

Lijkt het je wat? Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met goede sociale en communicatieve vaardigheden, een positieve en flexibele instelling en een goed humeur! En natuurlijk ben je beschikbaar op 2, 3, 4 en/of 5 juni 2017!

 

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende