Allround Vrijwilligers

Wil jij heel graag rondlopen in een Jazz in Duketown-shirt tijdens Pinksteren maar kun je niet kiezen wat je het liefst doet?

Wij hebben het antwoord!

Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is op zoek naar ALLROUND VRIJWILLIGERS

Binnen deze functie ben je het manusje-van-alles en kun je op verschillende plaatsen worden ingezet.

Waar bestaat je werk uit? De allround vrijwilliger kan worden ingezet als er extra handjes nodig zijn bij een klusje, mag zijn/haar enthousiasme tonen tijdens de verkoop van merchandise en kan het publiek verleiden tot het geven van een kleine bijdrage tijdens ‘piek voor de muziek’. Je bent aanspreekpunt voor de bezoeker van Jazz in Duketown en geeft informatie over het programma en diverse podia. Wanneer nodig begeleid en verzorg je de artiesten achter het podium.

Lijkt het je wat? Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met goede sociale en communicatieve vaardigheden, een positieve en flexibele instelling en een goed humeur! En natuurlijk ben je beschikbaar op 17 t/m 19 mei 2024!

 

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in