professional diamond art kits site.

Conservatorium Talent Award

Arrangeurs CTA 2024

In 2024 zijn alle finalisten gekoppeld aan talentvolle arrangeurs. Deze arrangeurs zullen een compositie van het talent arrangeren voor een big band opstelling. De talenten zullen als solist deze bewerkte composities tijdens de finale avond ten gehore brengen. Zij doen dit samen met het Paradox Jazz Orchestra onder leiding van Jasper Staps. Jasper neemt in de voorbereiding de coaching van de arrangeurs voor zijn rekening.

De vakjury zal niet alleen de talenten, maar ook het werk van de arrangeurs beoordelen. De beste arrangeur krijgt als prijs de mogelijkheid om nieuw werk voor zowel het Paradox Jazz Orchestra als het Metropole Orkest te arrangeren. Dit werk zal in het theater seizoen 2024/2025 ten gehore gebracht worden.

Met de arrangeurs wedstrijd stimuleert CTA niet alleen de muzikanten, maar brengt het ook het minder bekende beroep ‘arrangeur’ onder de aandacht. De prijs wordt opgedragen aan de in 2023 overleden componist en arrangeur Ruud Bos.

Indeling:

  • Mats Mooijman arrangeert ‘Mother Octopus’ gecomponeert door Nana Kruger
  • Maximilian Shaikh-Yousef arrangeert ‘Little Something’ gecomponeert door Dimitris Karkoulias
  • Joeri Beckers arrangeert ‘Yesterdays Rain’ gecomponeert door Tyler McCullough
  • Florian Belt arrangeert ‘Snowmansib’ gecomponeert door Sima Dere
  • Simon Gelsdorf arrangeert ‘Seven No More’ gecomponeert door Jadi Peperzak
  • Chris Muller arrangeert ‘Specter Shiitake’ gecomponeert door Abel Ton
  • Ante Medić arrangeert ’24 Stops’ gecomponeert door Emma Hedrick
  • Engin Özşahin arrangeert ‘Platano Caro’ gecomponeert door Camillo Perez

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in

Typhoon Bg