professional diamond art kits site.

Jury

Aad van Nieuwkerk

VPRO

Werkzaam bij de VPRO sinds 1998, als programmamaker, presentator, publicist en eindredacteur Radio 4, eindredacteur Radio 6 (tegenwoordig NPO Radio 2 Soul en Jazz). Lid Zenderredactie NPO Radio 4. Interviewer voor Parmando 24 Culture. Eigenaar TVS voice over. In vroeger tijden directeur van Paradox Tilburg, en van de Concertzender.

 

Rob Horsting

Componist / arrangeur

Is werkzaam als docent en freelance pianist/arrangeur. Speelde tot 2000 bij The Dual City Concert Band en de Millennium Jazz Orchestra (voorheen Big Barchem Band) Met dit laatste orkest zijn drie CD’s opgenomen: in 1992 “Some Frames Of Mind”, in 1997 “Magnifying Glass” en in 2000 “Triangular”.

Frank Bolder

Music program manager bij LantarenVenster Rotterdam

Frank Bolder is sinds 2006 een van de programmamanagers van het North Sea Jazz Festival Rotterdam. Sinds 2009 is hij Programmamanager Muziek bij LantarenVenster Rotterdam. Frank was de mede-oprichter van Black & Tan Records en Frank Bolder Music Management / Bolder Music Agency.

Mischa Andriessen

Journalist

Mischa Andriessen debuteerde in 2008 met de dichtbundel ‘Uitzien met D’. Eveneens bij De Bezige Bij verschenen de bundels ‘Huisverraad’, ‘Dwalmgasten’ en ‘Winterlaken.’ Voor zijn poëzie ontving Andriessen de C. Buddingh’ prijs, de J.C. Bloem poëzieprijs, het Charlotte Köhler Stipendium en e Awater Poezieprijs.. Andriessen schrijft over muziek (met name jazz en world), beeldende kunst en literatuur voor diverse kranten en tijdschriften als Trouw, Het Financieele Dagblad, Jazzism Klassieke Zaken en Jazz & Mo. Hij was eerder jurylid bij onder meer de Boy Edgarprijs, de Leidse Jazzprijs en de Keep an Eye on jazz-award.

 

Kim Hoorweg

Vocaliste

De Nederlandse jazzzangeres Kim Hoorweg staat bekend om haar gevatte eigen nummers, haar heldere, warme en aangename klankkleur en charmante interpretaties van oude vergeten nummers.

Ze werkte samen met topmuzikanten als Trijntje Oosterhuis, Gino Vannelli, Candy Dulfer, Chance Howard (Prince) en Benjamin Herman. Toen ze nog maar veertien was, tekende ze bij het Amerikaanse platenlabel Verve. Ze was vaak op de Nederlandse televisie, twee keer op het North Sea Jazz Festival, werkte met het beroemde Metropole Orkest en werd genomineerd voor de meest prestigieuze Nederlandse Muziekprijs: de Edison.

Gratis registratie

Vanwege de coronamaatregelen is registreren voor de optredens niet meer mogelijk. Volg wel onze livestream!
Registratie Form