professional diamond art kits site.

Jury

Aad van Nieuwkerk (1958)

Werkzaam bij de VPRO sinds 1998, als programmamaker, presentator, publicist en eindredacteur van diverse radioprogramma’s. Lid Zenderredactie NPO Radio 4. Interviewer voor Parmando 24 Culture. Eigenaar TVS voice over. In vroeger tijden directeur van Paradox Tilburg, en van de Concertzender.

Aad van Nieuwkerk

Tom Trapp

Tom Trapp heeft samengewerkt met artiesten als Adrian Belew, Armin van Buuren, Steve Vai, Massive Attack, George Duke, U.N.K.L.E., Lamb, Todd Rundgren, System of a Down, Metropole Orkest, Trijntje Oosterhuis, Ed Kowalczyk, Gary Lucas, Within Temptation, Basement Jaxx en de Koning (van Nederland).

Tom Trapp

Guy van Hulst

Guy is muziekprogrammeur. Hij maakt al twintig jaar kamermuziek, jazz en actuele muziekprogramma’s voor diverse podia en festivals. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de jazz en nieuwe muziekprogrammering in TivoliVredenburg en het festival Transition.

Guy van Hulst

Kika Sprangers

Kika is saxofonist en componist. Zowel eigen artistieke projecten leiden als onderdeel zijn van andermans muzikale creaties vindt ze fantastisch. Ze leeft haar droom en is constant op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen die ze aan kan grijpen om haar spel en schrijven te verdiepen. Ze heeft in Utrecht jazz gestudeerd en volgt momenteel haar zogeheten Nieuwe Makerstraject in samenwerking met en in huis van TivoliVredenburg.

Kika Sprangers

Mischa Andriessen

Mischa Andriessen is dichter, schrijver en recensent. In 2008 debuteerde hij met de dichtbundel ‘Uitzien met D’, waarvoor hij de C. Buddingh’-prijs ontving. In 2012 volgde de bundel Huisverraad, die werd bekroond met de J.C. Bloem-poëzieprijs. In 2014 werd hem hiervoor het Charlotte Köhler Stipendium toegekend.

Daarnaast verschenen de bundels ‘Dwalmgasten’, ‘Winterlaken’ en in juni 2021Het Drogsyndicaat’.

Andriessen schrijft over muziek (met name jazz en world), beeldende kunst en literatuur voor diverse kranten en tijdschriften als Trouw, Het Financieele Dagblad, Jazzism Klassieke Zaken en Jazz & Mo. Hij was eerder jurylid bij onder meer de Boy Edgarprijs, de Leidse Jazzprijs en de Keep an Eye on jazz-award.

Micha Andriessen