professional diamond art kits site.

Jury

Aad van Nieuwkerk (voorzitter)

Werkzaam bij de VPRO sinds 1998, als programmamaker, presentator, publicist en eindredacteur van diverse radioprogramma’s. Lid Zenderredactie NPO Radio 4. Interviewer voor Parmando 24 Culture. Eigenaar TVS voice over. In vroeger tijden directeur van Paradox Tilburg, en van de Concertzender.

Aad van Nieuwkerk

Sun-Mi Hong

Geboren en getogen in In-Cheon, Korea; Sun-Mi heeft een unieke kijk op het leven na haar laatste tien jaar in Amsterdam. Met een muzikale signatuur van groove in combinatie met goed getemperde uitbarstingen heeft Sun-Mi zich sterk kunnen positioneren in de Nederlandse jazzscene. Door het nu op een wat meditatieve manier te benaderen, creeert ze het vermogen om iets heel authentieks ten gehore te brengen.

Haar laatste album ‘A Self-Strewn Portrait’ (ZenneZ Records) heeft de Edison Award 2021 gewonnen in de categorie Nationaal. Tevens won ze de Dutch Jazz Competition 2018 en werd zij 2e op de Getxo International Jazz Competition 2017 (Sun-Mi Hong Quintet).

Sun-Mi Hong

Guy van Hulst

Guy is muziekprogrammeur. Hij maakt al twintig jaar kamermuziek, jazz en actuele muziekprogramma’s voor diverse podia en festivals. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de jazz en nieuwe muziekprogrammering in TivoliVredenburg en het festival Transition.

Guy van Hulst

Mischa Andriessen

Mischa Andriessen is dichter, schrijver en recensent. In 2008 debuteerde hij met de dichtbundel ‘Uitzien met D’, waarvoor hij de C. Buddingh’-prijs ontving. In 2012 volgde de bundel Huisverraad, die werd bekroond met de J.C. Bloem-poëzieprijs. In 2014 werd hem hiervoor het Charlotte Köhler Stipendium toegekend.

Daarnaast verschenen de bundels ‘Dwalmgasten’, ‘Winterlaken’ en in juni 2021Het Drogsyndicaat’.

Andriessen schrijft over muziek (met name jazz en world), beeldende kunst en literatuur voor diverse kranten en tijdschriften als Trouw, Het Financieele Dagblad, Jazzism Klassieke Zaken en Jazz & Mo. Hij was eerder jurylid bij onder meer de Boy Edgarprijs, de Leidse Jazzprijs en de Keep an Eye on jazz-award.

Micha Andriessen

Suzanne Veneman

Jazztrompettist Suzan Veneman verovert snel haar plek op het toneel de harten van het publiek met haar avontuurlijke en soul sound. Na het afronden van haar studie in de Verenigde States vervult ze haar rol als succesvol muzikant en veelbelovend componist/arrangeur. Comfortabel met vele genres in de moderne muziek, speelt ze met een breed scala aan bands, waaronder in het Beets Meutgeert New Jazz Orchestra, het Millennium Jazz Orchestra, Zack Lober’s NO FILL3R, Sprank, het Patrieck Bonnet Quintet en haar eigen ambitieuze projecten zoals ‘Zinder’ en het Suzan Veneman Sextet.

Suzanne Veneman