Over Jazz in Duketown

Sponsor worden

Jazz in Duketown is onderscheidend, dynamisch en kwalitatief altijd van een hoog niveau. Geen enkel ander jazzfestival biedt zulke hoogwaardige programmering volledig gratis aan. Geen wonder dat er steeds meer interesse is voor het festival. Rond de 150.000 bezoekers van binnen en buiten de stad komen op de unieke Bossche gastvrijheid en de muziek af. Muzikanten omarmen het festival en zijn er graag te gast. Dit biedt het festival steeds meer kansen voor bedrijven om zichzelf te profileren.

NETWERKEN
Ontmoet relaties in een unieke jazzsfeer. Tijdens de businessnight ontmoet u andere toonaangevende ondernemers. Maar u kunt ook uw klanten uitnodigen voor een eigen evenement.

ADVERTEREN
Laat uzelf zien in de aanloop van het festival en tijdens het festival. Bijvoorbeeld in het programmaboekje, op het LED scherm of op onze website.

BRANDING
Verbind uw bedrijf aan Jazz in Duketown als hoofd- of festivalsponsor. Of geef invulling aan uw merk door middel van een creatief jazzproject op maat.

CONTACT
Graag geven wij u een overzicht van de uiteenlopende samenwerkings- mogelijkheden en denken wij mee met uw wensen. U vindt ongetwijfeld iets dat bij u past! Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of:
T: +31(0)73 614 1615
E: sponsoring@jazzinduketown.nl

Benieuwd wie ons dit jaar hebben gesponsord? Ga naar Onze Sponsoren.

Contactformulier

Sponsoring
Sending

 

Contact Gegevens

Postadres:
Postbus 2308
5202 CH ’s Hertogenbosch

Bezoekadres:
Sint Josephstraat 18 (Pand 18)
‘s Hertogenbosch

Algemeen e-mailadres:
info@jazzinduketown.nl

Sponsoring:
sponsoring@jazzinduketown.nl

Vrienden van Jazz in Duketown:
vriendenvan@jazzinduketown.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie omtrent sponsor worden? Klik op de button hieronder en download onze flyer.

Download Flyer

Huldiging Dames Hockeyclub Den Bosch

Na het behalen van de landstitel won HC 's-Hertogenbosch gisteren ook de EuroHockey Club Cup. Gefeliciteerd met de overwinning dames! Om 16.00 uur worden zij gehuldigd op het Jazz in Duketown podium op de Parade. Kun je er niet bij zijn? Dan kun je het op de Facebook pagina van Jazz in Duketown