Stagemanagers

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor artiesten en crew (stagehands & techniek) en coördinator van het desbetreffende podium. Waar bestaat je werk uit? Bewaking van het tijdschema. Zorgdragen voor het nakomen van afspraken betreft tijd & apparatuur. Gastheer/-vrouw zijn vanuit de organisatie naar de bands/ crew toe. Rust en orde bewaken op het podium. Leiding geven, mensen coachen, cue’s geven (bands, techniek & stagehands).Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met: Goede sociale vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden. Basiskennis geluidstechniek, voldoende om te kunnen communiceren met de leverancier/geluidstechnicus basiskennis instrumenten/backline Ervaring in concertorganisatie. Passie voor evenementen.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in