Stagemanagers

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor artiesten en crew (stagehands & techniek) en coördinator van het desbetreffende podium. Waar bestaat je werk uit? Bewaking van het tijdschema. Zorgdragen voor het nakomen van afspraken betreft tijd & apparatuur. Gastheer/-vrouw zijn vanuit de organisatie naar de bands/ crew toe. Rust en orde bewaken op het podium. Leiding geven, mensen coachen, cue’s geven (bands, techniek & stagehands).Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met: Goede sociale vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden. Basiskennis geluidstechniek, voldoende om te kunnen communiceren met de leverancier/geluidstechnicus basiskennis instrumenten/backline Ervaring in concertorganisatie. Passie voor evenementen.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende