Vacature: Locatiemanager

Heb je een brede interesse en wil jij heel graag onderdeel uitmaken van het Jazz in Duketown team? Dit is je kans! Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is namelijk op zoek naar een:

Vrijwilliger Locatiemanager

Waar bestaat je werk uit?
Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een van de locaties binnen het festival. Je bent aanspreekpunt voor alle vrijwilligers, leveranciers en horeca die op jouw locatie aan het werk zijn en daarnaast heb je goed overleg met de festivalcoördinator en de andere locatiemanagers.

Inhoud van de functie
Je bent lid van de Realisatiecommissie, dit team zorgt in de voorbereiding voornamelijk voor de inkoop van materieel en de uitwerking van plannen en ideeën. Tijdens het festival leid je een locatie met meerdere podia. Door je werkzaamheden in de voorbereidingen ken je je locatie als geen ander.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die helicopterview heeft en dit kan gebruiken om leiding te geven aan een team van vrijwilligers tijdens het festival.
In de voorbereiding naar het festival toe ben je minimaal eens per maand beschikbaar voor een vergadering en ben je bereid thuis voorbereidend werk te doen.
Je bent communicatief vaardig en een teamspeler.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl.

Jazz in Duketown introduceert Jazz In Duketown TV

Liefhebbers genieten het hele jaar door van Jazz Jazzliefhebbers konden afgelopen weekend toch genieten van de mooiste jazz. Naast fysieke optredens bij Golden Tulip Hotel Central, de Azijnfabriek en een prachtige jazz-mis was er ook online veel te beleven. Op de eerste dag waarop bezoekers weer