Lid Sponsor-commissie

Heb je een brede interesse en wil jij heel graag onderdeel uitmaken van het Jazz in Duketown team? Dit is je kans! Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is namelijk op zoek naar een:

Vrijwilliger Sponsorcommissie
Binnen deze functie ben je bezig met het pro-actief werven van nieuwe sponsoren en onderhoud je goed contact met de huidige sponsoren.

Waar bestaat je werk uit?
Door middel van evenementenbezoeken, leads vanuit andere commissies en gebruikmakend van je eigen netwerk ga je op zoek naar nieuwe sponsoren, en denk je mee over alternatieve verdienmodellen. Je bent aanspreekpunt voor de (potentiële) sponsor, geeft informatie over de tegenprestaties en sluit indien mogelijk de sponsordeal. Ook tijdens het festival sta je de sponsoren te woord, samen met je collega’s.

Wat zoeken wij?
Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met goede creatieve, sociale en communicatieve vaardigheden, een positieve, doortastende en flexibele houding en een goed humeur! En natuurlijk heb je een relevant netwerk, plus een commerciële instelling met een neus voor mooie sponsordeals.

Wat bieden wij?
Jazz in Duketown is een schitterend festival met 150.000 bezoekers en kwaliteitsartiesten, dat wordt georganiseerd door een gezellige groep van ongeveer 200 vrijwilligers. Je doet als lid
van de sponsorcommissie ervaring op met vrijwilligerswerk in het algemeen, sponsorwerving in het bijzonder. Je bent daarnaast in staat je netwerk in de Bossche regio en daarbuiten zinvol uit te breiden.

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in