Vacature medewerker stroom en water

Ben jij goed met stroom en water en hou je ook nog eens van festivals en gezelligheid?

Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is namelijk op zoek naar een vrijwilliger.

Medewerker Stroom en Water

Als Medewerker Stroom en Water maak je komend festival deel uit van het team en ben je samen mee met de organisatie verantwoordelijk voor de nutsvoorzieningen op het festivalterrein.  Je werkt als vrijwilliger met als doel samen een fantastisch festival neer te zetten. Je bent aanspreekpunt voor vrijwilligers wat betreft stroom- en watervoorzieningen. Daarnaast heb je goed overleg met de festivalcoördinator en locatiemanagers.

Waar bestaat je werk uit?
Je bent lid van de Realisatiecommissie. Dit team zorgt in de voorbereiding voornamelijk voor de inkoop van materieel en de operationele uitwerking van plannen en ideeën. Het is jouw taak om de materialen voor de nutsvoorzieningen in te kopen en het aansluiten van deze materialen in te plannen.

Tijdens het festival voer je je eigen planning uit en ben je samen verantwoordelijk voor de stroom- en watervoorziening van alle festivallocaties. Tijdens een eventuele storing zorg je dat er zo min mogelijk overlast is voor de bezoekers. Door je voorbereidende werkzaamheden ken je de installaties als geen ander.

Lijkt het je wat?
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met kennis van verschillende soorten elektrische aansluitingen. Werken op hoogte, met krachtstroom en water zijn onderdeel van de functie.

Je beschikt over helicopterview en leidinggevende kwaliteiten. In de voorbereiding naar het festival ben je minimaal eens per maand beschikbaar voor een vergadering en ben je bereid thuis voorbereidend werk te doen. Je bent communicatief vaardig en een teamspeler. En natuurlijk ben je beschikbaar van 26 mei tot en met 28 mei 2023!

Geïnteresseerd of meer info? Mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl.

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende