Medewerker Stroom en Water

Heb je een brede interesse en wil jij heel graag onderdeel uitmaken van het Jazz in Duketown team? Dit is je kans! Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is namelijk op zoek naar een:

Vrijwilliger Stroom en Water
Als Medewerker Stroom en Water loop je het komende festival mee met de organisatie om vanaf volgend jaar verantwoordelijk te zijn voor de nutsvoorzieningen op het festivalterrein.  Je werkt als vrijwilliger met als doel samen een fantastisch festival neer te zetten. Je bent aanspreekpunt voor vrijwilligers wat betreft stroom- en watervoorzieningen. Daarnaast heb je goed overleg met de festivalcoördinator en locatiemanagers.

Waar bestaat je werk uit?
Je bent lid van de Realisatiecommissie. Dit team zorgt in de voorbereiding voornamelijk voor de inkoop van materieel en de operationele uitwerking van plannen en ideeën. Het is jouw taak om de materialen voor de nutsvoorzieningen in te kopen en het aansluiten van deze materialen in te plannen.

Tijdens het festival voer je je eigen planning uit en ben je samen met iemand anders verantwoordelijk voor de stroom- en watervoorziening van alle festivallocaties. Tijdens een eventuele storing zorg je dat er zo min mogelijk overlast is voor de bezoekers. Door je voorbereidende werkzaamheden ken je de installaties als geen ander.

Lijkt het je wat?
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met kennis van verschillende soorten elektrische aansluitingen. Werken op hoogte, met krachtstroom en water zijn onderdeel van de functie.

Je beschikt over helicopterview en leidinggevende kwaliteiten. In de voorbereiding naar het festival ben je minimaal eens per maand beschikbaar voor een vergadering en ben je bereid thuis voorbereidend werk te doen. Je bent communicatief vaardig en een teamspeler. En natuurlijk ben je beschikbaar op 18 t/m 21 mei 2018!

Geïnteresseerd of meer info? Vul het contactformulier in of mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in