Dansmiddag voor senioren

Dit jaar organiseert Jazz in Duketown samen met KBO-Brabant voor het eerst een speciale Jazz-dansmiddag voor senioren. Senioren zijn op zaterdag 8 juni vanaf 14:00 uur van harte welkom in Pand 18 (Sint Josephstraat 18). Samen met dansers van Jazzout wordt gedanst op de muziek van The very interezting Mieke van Roetetum swingjazz combination.

Zijn spelen swingjazz op het snijvlak van spanning en ontspanning, die zich goed leent om gezellig op te dansen en daarbij ruzie te krijgen met je partner over zijn of haar gevoel voor timing. En later weer goedmaken….

Bezetting: Piet Maas bas, Toer Greve gitaar,  Thijs Bastiaans slagwerk, Ben Coenraads sax, Frans Jan Lathouwers, trompet zang.

Ook Lindy Hop Vereniging JazzOut is van de partij. Lindy Hop is een energieke, vrolijke en sociale Swing dans uit de jaren dertig en veertig. Mocht u de Jazz-danspasjes niet (meer) beheersen, met de dansleraren van JazzOut heeft u ze zo (weer) te pakken. De dansmiddag voor senioren is gratis toegankelijk. Maar wees op tijd, want vol is vol!

Datum: 8 juni 2019.
Tijd: Van 14.00 tot 16.30 uur.
Adres: Pand 18, Sint Josephstraat 18,
5211 NJ ’s-Hertogenbosch.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in