Bouwteam medewerker

Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is op zoek naar VRIJWILLIGERS BOUWTEAM

OP- & AFBOUWHELDEN
Kun jij niet wachten om je spierballen aan het werk te zetten? Kom helpen tijden het op- en afbouwen van het festivalterrein; decorstukken, wegwijzers, infopalen, etc. De opbouw begint op woensdag 24 mei, donderdag 25 mei en vrijdag 25 mei 2023. Tijdens de festivaldagen zijn er ook verschillende werkzaamheden voor de bouwers. De afbouw is op maandag 29 mei en dinsdag 30 mei 2023.

HEFTRUCK EN/OF HOOGWERKER-EXPERT
Ben je in het bezit van een heftruck en/of hoogwerker rijbewijs? Dan kunnen we jouw vaardigheden zeker goed gebruiken; voor, tijdens en na het festival.

SITECREW RUNNER
Wie wil er nou geen reddende engel zijn? Op elk festival zijn er op kleine noodgevallen of complicaties die direct opgelost moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan materialen van het ene podium naar het andere podium brengen of banners ophangen. Als runner ben je echt onmisbaar voor het festival. Ben je flexibel, oplossingsgericht en wil je écht graag je steentje bijdragen aan een succesvol festival, meld je dan aan als sitecrew runner!

Wij zijn voor bovenstaande functies op zoek naar handige vrijwilligers met een positieve, flexibele instelling en een goed humeur! En natuurlijk ben je beschikbaar op 24 mei t/m 30 mei 2023 (of een gedeelte) Op de dagen dat je werkzaam bent krijg je uiteraard een stevige lunch en/of diner. Na afloop van een festivaldag drinken we nog met z’n allen een biertje.

Klinkt dat niet als een goede deal?! Dat dachten wij dus ook. Geïnteresseerd of meer info? Mail dan naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl.

Joop de Graaf wint Conservatorium Talent Award 2023

Joop de Graaf van het Conservatorium Amsterdam won vanavond de Conservatorium Talent Award 2023. De basgitarist liet in Podium Azijnfabriek in ’s-Hertogenbosch vijf andere finalisten achter zich. Ook de Mingus compositieprijs werd uitgereikt aan Joop de Graaf. De finalisten werden beoordeeld op