Vacature Catering Coördinator

Jazz in Duketown
Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland en trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Het festival richt zich op jazz en aanverwante stromingen van nu en wordt tijdens het Pinksterweekend in 2020 voor de 47e keer georganiseerd. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op. Nergens anders is een dergelijke hoogwaardige programmering gratis te bezoeken. Dit kunnen we mede realiseren door het festival uitsluitend met vrijwilligers te organiseren.

Waar bestaat je werk uit?
Als Catering Coördinator ben je verantwoordelijk voor alles wat gerelateerd is aan catering voor onze vrijwilligers en artiesten. Je voert gesprekken met onze leverancier, met onze vrijwilligers commissie en met onze boekingsmedewerkers. Je verzorgt samen met deze partijen de maaltijden voor artiesten en vrijwilligers, de ondersteunende faciliteiten en de planning. Tijdens het festival stuur je een team vrijwilligers aan zodat alles op rolletjes loopt.

Wij zoeken
Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrijwilliger:

– met ervaring in de catering
– met goede communicatieve vaardigheden
– die goed prioriteiten kan stellen en stressbestendig is.
– met leiderschapskwaliteiten

Voor deze functie is het belangrijk dat je tijdens het festival beschikbaar bent als catering activiteiten gepland zijn.

Wij bieden je

  • Relevante werkervaring in een vereniging en festival
  • Vrijwilligersborrels en het leukste bedank event
  • Samenwerking met enthousiaste en gedreven vrijwilligers
  • De mogelijkheid om onderdeel te zijn van het mooiste jazzfestival van Nederland

Je maakt deel uit van de horecacommissie. De horecacommissie zorgt voor alle contacten en samenwerkingen met horecapartijen in de stad en op het festivalterrein en vergadert een of twee keer per maand, afhankelijk van de periode.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Stuur een e-mail naar info@jazzinduketown.nl, onder vermelding van Catering Coördinator.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in