Vacature: lid sponsorcommissie

Wil je graag iets betekenen voor je eigen stad en haar bewoners? Heb je de ambitie iets te willen toevoegen aan de aantrekkingskracht van ’s-Hertogenbosch? Dan bieden we je hierbij een unieke kans!

Het leukste muziekfestival van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown, is namelijk op zoek naar een:

lid sponsorcommissie

Binnen deze functie ben je bezig met het pro-actief benaderen van mogelijk nieuwe festivalpartners en onderhoud je goed contact met de huidige sponsoren.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?

Naar aanleiding van verzoeken en tips vanuit andere commissies en gebruikmakend van je eigen en andermans netwerk ga je op zoek naar nieuwe partners. Je denkt mee over en bouwt aan alternatieve verdienmodellen. Je bent aanspreekpunt voor de festivalpartner, geeft informatie over de tegenprestaties en bedenkt en sluit zelfstandig de ‘sponsordeal’. Ook tijdens het festival ben je er voor de sponsoren, samen met je collega-vrijwilligers in het Jazz-café. 

Uiteraard zijn de overige leden van de sponsorcommissie te allen tijde beschikbaar om je bij de uitvoering van deze werkzaamheden te ondersteunen.

Wat zoeken wij?

Wij zijn voor deze functie op zoek naar vrijwilligers met goede creatieve, sociale en communicatieve vaardigheden, een positieve, doortastende en flexibele houding en een goed humeur! Het meebrengen van een relevant netwerk is een pré, evenals een commerciële instelling met een neus voor mooie partnerships, samenwerkingen en sponsordeals.

Wat bieden wij?

Jazz in Duketown is een schitterend festival, met elk jaar ruim 150.000 bezoekers, kwaliteitsartiesten en -bands, dat wordt georganiseerd door een gezellige groep van ruim 200 vrijwilligers. Je doet als lid van de sponsorcommissie ervaring op met vrijwilligerswerk in het algemeen, en partnerwerving in het bijzonder. Je bent daarnaast in staat je netwerk in de Bossche regio en daarbuiten zinvol uit te breiden. Ten slotte maak je in het Pinksterweekend op een intensieve manier het festival van dichtbij mee!

Geïnteresseerd of meer info?

Mail naar vrijwilligers@jazzinduketown.nl of paulkleijne@gmail.com.

Jazz in Duketown is het grootste, openlucht jazzfestival van Nederland. Het wordt jaarlijks tijdens Pinksteren georganiseerd in de gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch en is gratis voor iedereen toegankelijk.

De eerstvolgende editie is van 29 mei tot en met 1 juni 2020!

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in