Assistent videocoördinator

Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met meer dan 150.000 bezoekers per jaar. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op. Het festival richt zich op jazz en aanverwante muzieksoorten, zoals soul en funk gerelateerde jazz. Jazz in Duketown programmeert ook nieuwe, aankomende bands, die later te zien zijn op andere (niet jazz) festivals. De brede en vernieuwende programmering laat zien dat jazz voor alle leeftijden is.

De afgelopen jaren is een muzikale stap vooruitgezet. De Markt in het hart van ’s-Hertogenbosch is imposanter neergezet, met een groter podium en grotere (internationale) artiesten. Dit heeft ook geleidt tot nieuwe (bovenregionale) communicatie, zoals livestreams van concerten op Facebook en Youtube. De komende jaren is de communicatiestrategie gericht op het realiseren van een zo groot mogelijk (bovenregionaal) bereik, ook onder jongeren.

De ambitie en de focus op video zorgen voor een pakket aan werkzaamheden die niet door één vrijwilliger kunnen worden uitgevoerd. Daarom willen wij het team van vrijwilligers graag aanvullen met een

Assistent videocoördinator

Als assistent videocoördinator ben je, samen met de videocoördinator, verantwoordelijk voor:

  • Het werven en inplannen van het videoteam, zoals cameramensen en editors
  • Het onderhouden van contacten met de video producent
  • Het bedenken en uitvoeren van het videoplan tijdens het festival en door het jaar heen

Je bent gemiddeld een paar uur per week beschikbaar en natuurlijk ben je erbij tijdens het festival op 21 tot en met 24 mei 2021!

Ben jij een enthousiaste regelneef met met liefde voor (jazz)muziek en Den Bosch? Iemand die het een uitdaging vindt om mensen te enthousiasmeren en bij elkaar te brengen? Dan zoeken we jou! Video-ervaring is handig, maar enthousiasme en lef vinden we eigenlijk veel belangrijker.

Je bent actief in een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers. Samen organiseren wij een waanzinnig festival waar de hele stad trots op is. Dit zorgt voor een unieke en waardevolle ervaring! Jazz in Duketown is een vrijwilligersorganisatie, dus ook deze functie wordt op vrijwilligersbasis ingevuld. Naar verwachting nemen de werkzaamheden gemiddeld een paar uur per week in beslag.

Wil jij als assistent videocoördinator onderdeel uitmaken van het Jazz in Duketown team? Neem dan contact op met Debby van Son (debby@debbyvanson.nl / 06 51806334).

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in