Jazz in Duketown 2021 gaat door!

Zet dus 21 t/m 24 mei 2021 in je agenda!

 

We hebben een plan gemaakt met 6 scenario’s: van online-jazz tot all-out-jazz. Afhankelijk van de mogelijkheden kun je online of op locatie genieten van de mooiste jazz optredens. Alle optredens worden ook live uitgezonden op onze online kanalen.

Binnenkort maken we de eerste artiesten bekend, houd onze berichtgeving in de gaten!

Foto: Robert Arts (Jazz in Duketown 2019)

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende