Jazz in Duketown 2021 gaat door!

Zet dus 21 t/m 24 mei 2021 in je agenda!

 

We hebben een plan gemaakt met 6 scenario’s: van online-jazz tot all-out-jazz. Afhankelijk van de mogelijkheden kun je online of op locatie genieten van de mooiste jazz optredens. Alle optredens worden ook live uitgezonden op onze online kanalen.

Binnenkort maken we de eerste artiesten bekend, houd onze berichtgeving in de gaten!

Foto: Robert Arts (Jazz in Duketown 2019)

Typhoon op livestream editie van Jazz in Duketown!

Jazz in Duketown gaat door! Lange tijd was er de hoop dat Jazz in Duketown 2021 in een aangepaste opzet kon plaatsvinden met beperkt publiek. Dat lijkt niet het geval te zijn. Toch laat het grootste gratis jazzfestival van Nederland het er niet bij zitten, want ook tijdens deze lockdown moet er