Jonny & the Jazzsuits in jazzdienstviering Grote Kerk

De in Engeland geboren saxofonist, klarinettist en zanger Jonny Boston komt, samen met zijn band the Jazzuits, 1e Pinksterdag zondag 23 mei naar de Grote Kerk aan het Kerkpleintje in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze oecumenische viering (helaas nog zonder kerkbezoekers) zullen zij verschillende nummers spelen aansluitend bij het thema Aanraking.  De voorgangers in deze viering – die om 12.00 uur begint – zijn ds Erica Scheenstra en ds Pim Poortinga.

Jonny & the Jazzuits bestaat uit: Jonny Boston – zang / tenor saxofoon / klarinet

Gert-Jan Scherff – piano, Pierre Dunker – contrabas, Tom Nieuwenhuijse – drums. www.jazzuits.com

 

De viering is te volgen via een livestream op http://pgdenbosch.nl/ en het Youtube-kanaal van de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Online editie Jazz in Duketown groot succes

75.000 bezoekers genieten online van grootste gratis jazzfestival van Nederland Online editie Jazz in Duketown groot succes De 47e editie van Jazz in Duketown is, ondanks dat het een volledig online versie was, een groot succes geworden. Ruim 75.000 kijkers genoten van een hoogstaande