Jonny & the Jazzsuits in jazzdienstviering Grote Kerk

De in Engeland geboren saxofonist, klarinettist en zanger Jonny Boston komt, samen met zijn band the Jazzuits, 1e Pinksterdag zondag 23 mei naar de Grote Kerk aan het Kerkpleintje in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze oecumenische viering (helaas nog zonder kerkbezoekers) zullen zij verschillende nummers spelen aansluitend bij het thema Aanraking.  De voorgangers in deze viering – die om 12.00 uur begint – zijn ds Erica Scheenstra en ds Pim Poortinga.

Jonny & the Jazzuits bestaat uit: Jonny Boston – zang / tenor saxofoon / klarinet

Gert-Jan Scherff – piano, Pierre Dunker – contrabas, Tom Nieuwenhuijse – drums. www.jazzuits.com

 

De viering is te volgen via een livestream op http://pgdenbosch.nl/ en het Youtube-kanaal van de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Typhoon op livestream editie van Jazz in Duketown!

Jazz in Duketown gaat door! Lange tijd was er de hoop dat Jazz in Duketown 2021 in een aangepaste opzet kon plaatsvinden met beperkt publiek. Dat lijkt niet het geval te zijn. Toch laat het grootste gratis jazzfestival van Nederland het er niet bij zitten, want ook tijdens deze lockdown moet er