Jonny & the Jazzsuits in jazzdienstviering Grote Kerk

De in Engeland geboren saxofonist, klarinettist en zanger Jonny Boston komt, samen met zijn band the Jazzuits, 1e Pinksterdag zondag 23 mei naar de Grote Kerk aan het Kerkpleintje in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze oecumenische viering (helaas nog zonder kerkbezoekers) zullen zij verschillende nummers spelen aansluitend bij het thema Aanraking.  De voorgangers in deze viering – die om 12.00 uur begint – zijn ds Erica Scheenstra en ds Pim Poortinga.

Jonny & the Jazzuits bestaat uit: Jonny Boston – zang / tenor saxofoon / klarinet

Gert-Jan Scherff – piano, Pierre Dunker – contrabas, Tom Nieuwenhuijse – drums. www.jazzuits.com

 

De viering is te volgen via een livestream op http://pgdenbosch.nl/ en het Youtube-kanaal van de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende