Conservatorium Talent Award 22 mei 2022!

De Conservatorium Talent Award is een uniek evenement dat letterlijk en figuurlijk een podium biedt aan aanstormende jazzmuzikanten. Zeven conservatoria uit Nederland vaardigen op 22 mei 2022 hun beste studenten af die strijden om de felbegeerde Conservatorium Talent Award 2022!

De wedstrijd is te bezoeken op zondag 22 mei 2022 in de Verkadefabriek , Boschdijkstraat 45 in ‘s-Hertogenbosch.

Alles over de komende editie én voorgaande edities vindt je op deze site en onze Facebookpagina!

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende