Conservatorium Talent Award 22 mei 2022!

De Conservatorium Talent Award is een uniek evenement dat letterlijk en figuurlijk een podium biedt aan aanstormende jazzmuzikanten. Zeven conservatoria uit Nederland vaardigen op 22 mei 2022 hun beste studenten af die strijden om de felbegeerde Conservatorium Talent Award 2022!

De wedstrijd is te bezoeken op zondag 22 mei 2022 in de Verkadefabriek , Boschdijkstraat 45 in ‘s-Hertogenbosch.

Alles over de komende editie én voorgaande edities vindt je op deze site en onze Facebookpagina!

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in