Conservatorium Talent Award 30 oktober 2021!

De Conservatorium Talent Award is een uniek evenement dat letterlijk en figuurlijk een podium biedt aan aanstormende jazzmuzikanten. Acht conservatoria uit Nederland vaardigen op 30 oktober 2021 hun beste studenten af die strijden om de felbegeerde Conservatorium Talent Award 2021!

De wedstrijd is te bezoeken op zaterdag 30 oktober 2021 ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar vindt het CTA plaats in het Podium Azijnfabriek , Triniteitstraat 19 in Den Bosch.

Alles over de komende editie én voorgaande edities vindt je op deze site en onze Facebookpagina!

Online editie Jazz in Duketown groot succes

75.000 bezoekers genieten online van grootste gratis jazzfestival van Nederland Online editie Jazz in Duketown groot succes De 47e editie van Jazz in Duketown is, ondanks dat het een volledig online versie was, een groot succes geworden. Ruim 75.000 kijkers genoten van een hoogstaande