Stan Verstegen

23 jaar - Utrechts Conservatorium - 13:30
Piano

Stan Verstegen is een getalenteerde 23-jarige pianist die zijn muzikale opleiding genoot aan het prestigieuze Utrechts Conservatorium. Hij heeft ervaring opgedaan en prijzen gewonnen bij evenementen zoals VanVelzen Heineken Music Hall en de Young Musicians Academy Tilburg. Stan heeft zichzelf bewezen als een veelzijdig muzikant, door met verschillende formaties, quartetten en ensembles op te treden, waaronder de grote regionale productie Passie voor Pasen in Maashorst.

Naast zijn indrukwekkende ervaring heeft Stan met verschillende bands gespeeld, zoals Nachtlicht, een ensemble dat klassieke en lichte muziek combineert en waarmee hij door Nederland heeft getourd. Andere bands waar hij deel van uitmaakte zijn Same, Willem Abelen Quartet, Hot Chocolat Quartet, Bram van de Glind Quartet en het combo voor de uitvoering van Passie voor Pasen. Als muzikaal voorbeeld haalt Stan zijn inspiratie uit het werk van Bert van den Brink, en is hij bijzonder trots op zijn optreden met het Bram van de Glind Quartet tijdens Jazz in Duketown in 2022.

Over vijf jaar hoopt Stan een veelgevraagd pianist te zijn, die op diverse podia optreedt en samenwerkt met andere topmuzikanten. Hij streeft ernaar om een album uit te brengen en wil veel spelen met andere musici om zo te ontdekken wat hij echt leuk vindt. Stan Verstegen is een gepassioneerde artiest die zijn liefde voor muziek en creativiteit zal blijven delen met het publiek en zijn medemuzikanten.