professional diamond art kits site.

Partners CTA

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant stimuleert provinciaal bijzondere initiatieven en talent met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Sinds 2019 zijn wij betrokken bij de Conservatorium Talent Award, omdat we het belangrijk vinden om jong talent (letterlijk) een podium te geven. CTA is een competitie op hoog niveau met landelijke allure: de ideale springplank.

Het Cultuurfonds Noord-Brabant draagt bij aan de organisatie van het evenement en stelt het prijzengeld ter beschikking. De winnaar van CTA ontvangt een geldbedrag van € 5.000 om te besteden aan talentontwikkeling. Sinds 2020 is er nieuwe prijs in het leven geroepen voor de beste compositie; mogelijk gemaakt met een bijdrage uit het Mingus Fonds (een fonds op naam voor jazz en geïmproviseerde muziek). Aan deze prijs is een geldbedrag van € 1.000 verbonden. Met de finalisten en leden van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw organiseren we bovendien workshops voor jonge musici in de verschillende Brabantse regio’s.

We kijken uit naar de komende editie en laten ons graag verrassen door de aanstormende jazztalenten.

Online editie Jazz in Duketown groot succes

75.000 bezoekers genieten online van grootste gratis jazzfestival van Nederland Online editie Jazz in Duketown groot succes De 47e editie van Jazz in Duketown is, ondanks dat het een volledig online versie was, een groot succes geworden. Ruim 75.000 kijkers genoten van een hoogstaande