Geen Jazz in Duketown 2020

De ontwikkelingen van het Coronavirus en het besluit van het kabinet dat tot 1 juni 2020 geen evenementen zijn toegestaan, hebben tot gevolg dat ook Jazz in Duketown 2020 niet door kan gaan. Het festival stond gepland op 29 mei tot en met 1 juni 2020. De festivalorganisatie is bovendien van mening dat het niet verantwoord is om eind mei een festival te organiseren waarbij 150.000 bezoekers samenkomen.

Voorzitter Gaby Westelaken: “Wij vinden het natuurlijk vreselijk jammer, maar de veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers staat voorop. Vooral voor de bezoekers vinden we het vervelend. Jazz in Duketown wordt door veel muziekliefhebbers gezien als een van de mooiste evenementen van Den Bosch.

Jazz in Duketown 2021 gaat door!

Zet dus 21 t/m 24 mei in je agenda!   We hebben een plan gemaakt met 6 scenario's: van online-jazz tot all-out-jazz. Afhankelijk van de mogelijkheden kun je online of op locatie genieten van de mooiste jazz optredens. Alle optredens worden ook live uitgezonden op onze online