Geen Jazz in Duketown 2020

De ontwikkelingen van het Coronavirus en het besluit van het kabinet dat tot 1 juni 2020 geen evenementen zijn toegestaan, hebben tot gevolg dat ook Jazz in Duketown 2020 niet door kan gaan. Het festival stond gepland op 29 mei tot en met 1 juni 2020. De festivalorganisatie is bovendien van mening dat het niet verantwoord is om eind mei een festival te organiseren waarbij 150.000 bezoekers samenkomen.

Voorzitter Gaby Westelaken: “Wij vinden het natuurlijk vreselijk jammer, maar de veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers staat voorop. Vooral voor de bezoekers vinden we het vervelend. Jazz in Duketown wordt door veel muziekliefhebbers gezien als een van de mooiste evenementen van Den Bosch.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in