professional diamond art kits site.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid

Het beloningsbeleid van de stichting Jazz in Duketown is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  1. Het jaarlijkse festival Jazz in Duketown wordt al sinds de eerste editie, meer dan 50 jaar geleden, georganiseerd door een vrijwilligers organisatie. Daarmee heeft het festival een sterke binding met de inwoners van ’s-Hertogenbosch en de directe omgeving.
  2. De vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Wij keren ook geen vrijwilligersvergoedingen uit. Vrijwilligers krijgen gratis maaltijden en dranken tijdens hun diensten. Eventueel gemaakte extra kosten ten behoeve van de uitvoering van het festival kunnen gedeclareerd worden.
  3. Ook het bestuur en de raad van toezicht van de stichting Jazz in Duketown zijn onbezoldigd.

Bovenstaande uitgangspunten stelt de organisatie in staat om het beschikbare budget uit te geven aan de invulling van de primaire doelstelling van het festival:  een podium geven aan toonaangevende en opkomende talenten in de Jazz en aanverwante muziekstromingen.

De stichting heeft geen personeel in dienst, en vanwege bovenstaande uitgangspunten is de stichting Jazz in Duketown niet aangesloten bij een CAO of een collectieve honorariumrichtlijn.

Het uitgangspunt bij de gages van de gecontracteerde professionele artiesten die een bijdrage leveren aan Jazz in Duketown is de vergoeding zoals vastgesteld in de Sena-norm.

 

 

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende

Typhoon Bg