Jazz in Duketown introduceert Jazz In Duketown TV

Liefhebbers genieten het hele jaar door van Jazz

Jazzliefhebbers konden afgelopen weekend toch genieten van de mooiste jazz. Naast fysieke optredens bij Golden Tulip Hotel Central, de Azijnfabriek en een prachtige jazz-mis was er ook online veel te beleven. Op de eerste dag waarop bezoekers weer mochten genieten van livemuziek, werd de Azijnfabriek omgetoverd tot een mini-festival. Dertig bezoekers konden genieten van de jazztonen van Mete Erker en Jeroen van Vliet en Benjamin Herman. Daarnaast bekeken bijna 35.000 mensen oude en nieuwe livestreams en de mooiste foto’s.

Fans van Jazz in Duketown hoeven geen jaar te wachten, want Jazz in Duketown introduceert binnenkort Jazz in Duketown TV. Met de beste muziek uit eerdere edities, speciale optredens van artiesten en veel weetjes over jazzmuziek. Het idee ontstond na het annuleren van het festival in 2020. Voorzitter Gaby Westelaken: “We wilden al langer meer doen met de mooie beelden die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Daarnaast vinden we het leuk om onze kennis over jazz te delen. We hopen dat onze bezoekers en volgers zo het hele jaar kunnen genieten van de bekende Jazz in Duketown vibes.”

De eerste aflevering wordt deze zomer online gezet op www.jazzinduketown.tv. Het exacte moment wordt bekend gemaakt op de social media-kanalen van Jazz in Duketown.

 

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in