Conservatorium Talent Award gaat door!

Wij zijn ontzettend blij dat ons event gewoon kan plaatsvinden in de Verkadefabriek in Den Bosch. We zullen hierbij nauw de maatregelingen van het RIVM en de richtlijnen van de Verkadefabriek volgen. Dit betekent dat de registratie voor de live optredens per direct is gesloten. Voor de mensen die zich hebben ingeschreven geldt het volgende:

  • We ontvangen maximaal 30 personen.
  • VOL=VOL, ben op tijd aanwezig om jouw plekje te claimen.
  • Voorafgaand wordt je nogmaals gevraagd te registreren.
  • Kun je er op dat moment niet in? Bekijk dan of er voor het volgende optreden wel weer plek is.
  • Heb je klachten? Blijf thuis. En natuurlijk..houd 1,5 meter afstand, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en was je handen regelmatig.

 

Livestream

De Conservatorium Talent Award bestaat uit een dag- en avondprogramma. Tijdens het dagprogramma, van 12:00 – 17:30 uur, vindt de daadwerkelijke wedstrijd plaats. Én dit is live te volgen via onze website, Facebook en Youtube. En bonus! Tussen de optredens door kun je ook nog eens genieten van onze live registraties van eerdere Jazz in Duketown edities.

> Ga hier naar de livestream <

Na een zinderend dagprogramma waarbij je de nieuwe jazztalenten live hebt kunnen horen spelen in de Verkadefabriek gaan we over tot het avondprogramma. Normaal besloten, maar dit jaar LIVE te volgen via bovengenoemde kanalen! Met als belangrijkste onderdeel natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de Conservatorium Talent Award.

Dus ga voor je laptop zitten, of sluit deze aan op de tv, koppel het geluid aan de surround sound, want dit belooft een spannende en muzikale avond te worden. Omstreeks 19.30 uur (ontvangst 19:00 uur) begint het besloten avondprogramma met onderstaande onderdelen. De winnaar van CTA wordt om circa 21.00 uur bekend gemaakt via de livestream.

♪ Finalisten spelen olv. Sebastiaan van Bavel trio
♪ Oud winnaar Mo van der Does en Bert Boeren intermezzo
♪ Interview Mo van der Does
♪ Jury rapport
♪ Bekendmaking winnaar CTA 2020

Klik hier voor meer informatie over de finalisten, de exacte speeltijden en aanmelden voor de finale-optredens.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in