Voorzitter Gaby Westelaken verlaat Jazz in Duketown

Jazz in Duketown voorzitter Gaby Westelaken heeft aangekondigd dat hij het bestuur na het festival in 2022 gaat verlaten. “Er staat nu een financieel stabiel en muzikaal sterk festival met een sterk bestuur. Er staan mooie initiatieven op het gebied van talentontwikkeling in de planning en de meeste subsidies lopen door tot 2024. Dit geeft een nieuwe voorzitter de ruimte om het festival te leren kennen en de kwaliteit verder uit te bouwen.”

Gaby keert het festival zeker niet de rug toe. Hij zal plaats nemen in de Raad van Advies van Jazz in Duketown en tijdens het festival actief blijven als vrijwilliger. Tot het festival van 2022 zal Gaby zich nog 100% inzetten als voorzitter.”

Online editie Jazz in Duketown groot succes

75.000 bezoekers genieten online van grootste gratis jazzfestival van Nederland Online editie Jazz in Duketown groot succes De 47e editie van Jazz in Duketown is, ondanks dat het een volledig online versie was, een groot succes geworden. Ruim 75.000 kijkers genoten van een hoogstaande