Voorzitter Gaby Westelaken verlaat Jazz in Duketown

Jazz in Duketown voorzitter Gaby Westelaken heeft aangekondigd dat hij het bestuur na het festival in 2022 gaat verlaten. “Er staat nu een financieel stabiel en muzikaal sterk festival met een sterk bestuur. Er staan mooie initiatieven op het gebied van talentontwikkeling in de planning en de meeste subsidies lopen door tot 2024. Dit geeft een nieuwe voorzitter de ruimte om het festival te leren kennen en de kwaliteit verder uit te bouwen.”

Gaby keert het festival zeker niet de rug toe. Hij zal plaats nemen in de Raad van Advies van Jazz in Duketown en tijdens het festival actief blijven als vrijwilliger. Tot het festival van 2022 zal Gaby zich nog 100% inzetten als voorzitter.”

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in