Jazz in Style

Jazz in Duketown Merchandise

Komend weekend is het zover: Jazz in Duketown 2019. Van 7 t/m 10 juni is het vier dagen volop feest in ’s-Hertogenbosch en staat de binnenstad geheel in het teken van Jazz muziek. Zo treden er veel bekende artiesten op zoals Marcus Miller en Richard Bona.

Kan je ook niet wachten en wil je er graag in stijl bij zijn? Koop dan alvast het Jazz in Duketown t-shirt! Met dit unieke merchandise item ben je helemaal in de stijl van het festival. Het t-shirt is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast is het ideaal om iemand te cadeau te geven.

Onze Jazz in Duketown merchandise bestaat echter niet alleen uit t-shirts. Zo verkopen wij ook zonnebrillen, hoedjes en nog meer leuke accessoires. Voor onze volledige collectie kun je terecht op de website van V.V.V. ‘s-Hertogenbosch (https://www.webshop-denbosch.nl/). Onze merchandise is natuurlijk ook te koop gedurende het festival. Heb je interesse? Kom langs bij onze infostand op de Markt of bezoek één van onze mobiele verkooppunten in de stad. Tot dan!

Heb je vragen over onze producten? Stuur een e-mail naar: merchandise@jazzinduketown.nl.

Image description
Image description
Image description
Image description

Feest van diversiteit tijdens Jazz in Duketown 2020

Brede en vernieuwende programmering biedt jazz voor alle leeftijden Jazz in Duketown, dat plaatsvindt van 29 mei tot en met 1 juni 2020, heeft de eerste namen bekend gemaakt. De 47eeditie van het festival laat de brede en vernieuwende programmering zien waar Jazz in Duketown om bekendstaat. Naast

Typhoon Bg