Jazz in Style

Jazz in Duketown Merchandise

Komend weekend is het zover: Jazz in Duketown 2019. Van 7 t/m 10 juni is het vier dagen volop feest in ’s-Hertogenbosch en staat de binnenstad geheel in het teken van Jazz muziek. Zo treden er veel bekende artiesten op zoals Marcus Miller en Richard Bona.

Kan je ook niet wachten en wil je er graag in stijl bij zijn? Koop dan alvast het Jazz in Duketown t-shirt! Met dit unieke merchandise item ben je helemaal in de stijl van het festival. Het t-shirt is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast is het ideaal om iemand te cadeau te geven.

Onze Jazz in Duketown merchandise bestaat echter niet alleen uit t-shirts. Zo verkopen wij ook zonnebrillen, hoedjes en nog meer leuke accessoires. Voor onze volledige collectie kun je terecht op de website van V.V.V. ‘s-Hertogenbosch (https://www.webshop-denbosch.nl/). Onze merchandise is natuurlijk ook te koop gedurende het festival. Heb je interesse? Kom langs bij onze infostand op de Markt of bezoek één van onze mobiele verkooppunten in de stad. Tot dan!

Heb je vragen over onze producten? Stuur een e-mail naar: merchandise@jazzinduketown.nl.

Image description
Image description
Image description
Image description

Vacature: Vrijwilligers Bouwteam

Het leukste festival van Den Bosch, Jazz in Duketown, is op zoek naar VRIJWILLIGERS BOUWTEAM OP- & AFBOUWHELDEN Kun jij niet wachten om je spierballen aan het werk te zetten? Kom helpen tijden het op- en afbouwen van het festivalterrein; decorstukken, wegwijzers, infopalen, etc. De opbouw

Typhoon Bg