professional diamond art kits site.

Festival Informatie

Food Trucks

Geniet van het beste eten tijdens de beste muziek bij een van onze Food Trucks.

Aroi Thai

Aroi Thai

Wij zijn Aroi Thai. Een vernieuwend concept uit het land van de streetfood te weten Thailand. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van Thaise gerechten. Onze gerechten worden op traditionele wijze en vooral met veel liefde bereid door echte Thaise Koks.
Wederom zullen wij dit jaar weer met onze Thaise keuken op wielen jullie voorzien van onze heerlijke authentieke Thaise gerechten.

Aroi the art of Thai cooking

Bekijk website
Sampietro speciality coffee

Sampietro speciality coffee

Sampietro is vanaf zijn 5e levensjaar verzot op koffie en dat kwam door voornamelijk zijn Nonna uit Italië. De geur van het Italiaanse espressopotje brengt herinneringen en emoties naar boven aan de mooie tijd toen zijn lieve nonna nog leefde….
In 2015 stond hij in de finale van de Dutch Barista Championchip en behaalde hij de 3e plaats in de Misset Horeca Koffie Top 100.
Sinds 2016 is hij de eigenaar van een koffiebrander en heeft hij zijn eigen koffiemerk. Inmiddels is Sampietro Specialty Coffee een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken en wordt zijn koffie geschonken in verschillende horecazaken, kantoren, winkels ed.

Bekijk website
Crêpes Roulotte

Crêpes Roulotte

Crêpes Roulotte is er dit jaar weer bij. We hebben er zin in!
Vanuit onze nostalgische blikvanger bakken we verse Franse crêpes, met een zoete of hartige vulling naar keus. De Duke Town Special is een crêpe met verse aardbeien met nutella of poedersuiker.
En we serveren een broodje hotdog met een heerlijke rookworst, aangevuld met zuurkool, augurk, gefruite uitjes en saus naar keus.
Ga je neus maar achterna, dan vind je ons op De Markt.

Bourgondisch Genieten

Bourgondisch Genieten

Bourgondisch genieten - Ambachtelijke catering op locatie…!
Wij zijn net even anders dan de anderen… vinden de presentatie van de producten net zo belangrijk als de smaak en hebben een stoer en robuuste uitstraling. Bij Bourgondisch Genieten laten we ambachtelijke producten de hoofdrol spelen en zijn we trots op onze eigen ontwikkelde recepturen.We checken het verhaal achter ieder product en houden hierbij rekening met het milieu. We geven onze creativiteit de vrije loop en laten het enthousiasme er vanaf knallen.
Voor het derde jaar op rij zullen onze BBQ’s roken voor de heerlijkste ciabatta's en juicy burgers. Wellicht loopt het water u ook in de mond bij de gedachte aan een heerlijke broodje gepekelde beenham met honing-mosterdsaus? Uiteraard kunt u bij een van onze stands ook terecht voor een heerlijke snack of een verse frites met een Bourgondische stoof topping.
Festivals, bruiloften, feesten, kookworkshops en ga zo maar door. Zowel zakelijk als particulier. Mogen wij ons vastbijten in de catering van jouw evenement?

Bekijk website
Van Zoggel Piaggio

Van Zoggel Piaggio

Pizza's, bereid in in de hout gestookte pizzaoven vanuit de Piaggio.

Bekijk website
Van Zoggel Smoker

Van Zoggel Smoker

Spareribs en Hamburgers, bereid in de traditionele Amerikaanse Smoker.

Bekijk website
Katja Krol, De Vis- en Palingkoning

Katja Krol, De Vis- en Palingkoning

De vis-en palingkoning bestaat al sinds 1953.
Ondertussen word door de derde generatie krol de traditie voort gezet van het ambachtelijk bereiden en verzorgen van vis en visproducten voor de consument.
Tijdens Jazz in Duketown zijn wij altijd van de partij, en ook natuurlijk deze editie weer. Zodat alle mensen die zin hebben in een overheerlijk visje, vol op bij ons terecht kunnen.
We zien je op de markt in 's-Hertogenbosch.

Groetjes Katja Krol en team

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in