professional diamond art kits site.

JAZZ IN DUKETOWN 2021 ONLINE

JAZZ IN DUKETOWN 2021 ONLINE

Het aftellen kan beginnen. Nog een paar dagen en dan gaat Jazz in Duketown 2021 van start. Het is een online editie, maar ook nu zal er live-muziek klinken! Vanuit de Verkadefabriek en Willem Twee vinden tijdens het Pinksterweekeinde van 21 t/m 24 mei zo’n dertig concerten plaats, die via livestreams gratis te volgen zijn. Dus bekijk het programma en zet jouw favoriete optredens alvast in je agenda!

Alle concerten worden uitgezonden op de TV pagina van onze website, via Facebook en op Youtube. Op Facebook is voor ieder optreden een evenement aangemaakt. Zet jezelf op ‘gaat’ zodat je niets mist over jouw favoriete optreden.

 

Jazz in Duketown TV

Op de TV pagina van onze website vindt je alle podia overzichtelijk op een rij. Je kunt hier wisselen tussen de livestreams op de verschillende podia, of naar de doorlopende live uitzending van Jazz in Duketown TV, met interviews met gasten en artiesten.

 

Ontmoet artiesten

Ondanks dat het programma online is, kun je er toch een beetje bij zijn. In de Grote Zaal (Verkadefabriek), Poppodium (W2) en in de TV studio zijn grote LED walls aanwezig. Via Zoom kun je jezelf zichtbaar maken op deze schermen. De link hiervoor vind je op de site en in het Facebook evenement. Via de chatfunctie kun je de artiest laten weten hoe leuk je het optreden vindt. Houdt het wel netjes: ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

In de studio kun je via Zoom vragen stellen aan de gast. Wat wil jij weten van jouw favoriete artiest?

 

Bekijk het in VR!

Alsof editie 2021 nog niet bijzonder genoeg is, kun je de optredens op zondag in de Grote Zaal (Verkadefabriek) in VR bekijken op het podium, te midden van de muzikanten. Dus heb je altijd al een gitaar-, piano- of drumsolo van dichtbij willen zien? Koop dan snel de speciale VR bril in onze webshop en kijk geoorloofd de muzikanten op de vingers!

 

Optimale ervaring

Wij zorgen ervoor dat je op je computer/tablet of telefoon bij ons bent. Maar het is natuurlijk het leukst om het samen te ervaren op jouw eigen tv, bijvoorbeeld door te casten. In dit artikel vind je casting tips via een HDMI-kabel, Airplay, Chromecast, Google Home app en je Smart TV.

Combineer je de interactie via Zoom met het beste geluid en beeld via onze site? Zet dan het device waar je Zoom op hebt staan voor je met de camera aan. Laat jouw enthousiasme horen aan het einde van ieder nummer en laat de artiest genieten van een ouderwets applaus! Houd er wel rekening mee dat je zichtbaar bent op onze schermen. Ook hier geldt: houd het netjes.

 

Je ziet het: Jazz in Duketown is misschien online, maar saai wordt het zeker niet!

 

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in

Typhoon Bg