Officiële presentatie programmaboekje Jazz in Duketown

Op het stadhuis van ‘s-Hertogenbosch ontving burgemeester Ton Rombouts van ‘s-Hertogenbosch vanmiddag uit handen van voorzitter Gaby Westelaken het programmaboekje van Jazz in Duketown. Hiermee is officieel het startschot gegeven voor de aanloop naar het gratis vierdaags jazzfestival dat van 2 t/m 5 juni in de binnenstad zal gaan plaatsvinden. De boekjes zijn ook in veel horecazaken in het centrum gratis verkrijgbaar en behalve het totale programma zijn hierin onder meer ook achtergronden van de diverse (inter)nationale artiesten vermeld en enkele tips van de programmeurs.
Foto: Onder toeziend oog van wethouder Huib van Olden (links) en Anja Spaans (Raad van Advies Jazz in Duketown, rechts) overhandigt voorzitter Gaby Westelaken het programmaboekje aan burgemeester Ton Rombouts.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in