Jong talent krijgt weer toegang tot Jazz in Duketown

Dit jaar steken de verschillende jongerenorganisaties de handen ineen voor het Jazzfestival dat van 18 mei tot 21 mei plaatsvindt in ’s-Hertogenbosch. Zij organiseren samen het jongerenpodium Jungle in Duketown. Een podium vol muziek, talent en theaterplezier.

Jungle in Duketown
Het evenementenbureau van het Koning Willem 1 College, Jongerenambassadeur Cultuur Peggy Loch en Bram van de Ven (van o.a. Cypher HQ) verzorgen dit jaar één jong talentpodium. Dat podium is Jungle in Duketown genoemd, juist omdat jong talent nog ongeremd is en experimenteert. Vrijdagavond is het PUURTHEATER, zaterdag ELECTRICMUSIC en de zondag is het JazzyBijten. Een avond die zowel op als voor het podium jazz ademt.

Talent gezocht!
Het podium en de ambitie is er, nu de talenten nog. Iedereen moet de kans krijgen om op dit podium te staan. De vrijdag is de akoestische avond, een combinatie van theater, cabaret, muzikanten, sing- en songwriters, etc. De zaterdag gaat het er iets harder aan toe, daar mogen alle elektrische talenten staan. De zondag wordt onder het genot van jazzmuziek, brunchen. Daar mogen jazzbandjes en/of muzikanten optreden. Alle Bossche jonge talenten zijn uitgenodigd om zich op te geven via jungleinduketown@gmail.com. Maar ook alle Bosschenaren die graag bij het JazzyBijten zijn, mogen een mailtje sturen en hun plek reserveren.

Geniet na van Jazz in Duketown 2018

Bekijk de aftermovie van Jazz in Duketown 2018!