Festivalaanbieding Jazzism

Jazzism is het blad van Nederland, met aandacht voor de nieuwste en beste muziek op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues. In Jazzism lees je 6 keer per jaar diepgaande interviews, achtergrondverhalen en recensies over de helden van toen, nu en morgen.

Wil je ook een abonnement op Jazzism? Bezoekers van Jazz in Duketown krijgen 32% korting en betalen voor 6 nummers 31,50 i.p.v. 46,50! Maak gebruikt van de speciale festivalaanbieding: www.jazzism.nl/festivalaanbieding.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in