Festivalaanbieding Jazzism

Jazzism is het blad van Nederland, met aandacht voor de nieuwste en beste muziek op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues. In Jazzism lees je 6 keer per jaar diepgaande interviews, achtergrondverhalen en recensies over de helden van toen, nu en morgen.

Wil je ook een abonnement op Jazzism? Bezoekers van Jazz in Duketown krijgen 32% korting en betalen voor 6 nummers 31,50 i.p.v. 46,50! Maak gebruikt van de speciale festivalaanbieding: www.jazzism.nl/festivalaanbieding.

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende