Festivalaanbieding Jazzism

Jazzism is het blad van Nederland, met aandacht voor de nieuwste en beste muziek op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues. In Jazzism lees je 6 keer per jaar diepgaande interviews, achtergrondverhalen en recensies over de helden van toen, nu en morgen.

Wil je ook een abonnement op Jazzism? Bezoekers van Jazz in Duketown krijgen 32% korting en betalen voor 6 nummers 31,50 i.p.v. 46,50! Maak gebruikt van de speciale festivalaanbieding: www.jazzism.nl/festivalaanbieding.

Grote namen naar Jazz in Duketown 2019

Vier dagen gevarieerde jazz van hoog niveau tijdens grootste gratis jazzfestival van Nederland Jazz in Duketown, dat plaatsvindt van 7 t/m 10 juni, heeft de eerste namen bekendgemaakt. Het grootste gratis jazzfestival van Nederland haalt voor de 46ste editie Marcus Miller en Richard Bona naar Den