Berget Lewis & S!R – Jazz in Duketown

Souldiva Berget Lewis heeft haar roots diep geworteld in de gospel en is niet meer weg te denken uit de vocale frontlinie van ons land. Met haar krachtige volume als handelsmerk is Lewis inmiddels al vele jaren een vaste waarde op de internationale podia. Ze deelde het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart, Maceo Parker en Candy Dulfer en maakt deel uit van de spectaculaire show Ladies of Soul.

Tijdens Jazz In Duketown is Lewis op Pinkstermaandag 24 mei 2021 de speciale gast van de Soul Recruits (S!R), de band van gitarist Aron Raams – bekend van Gare du Nord – en zanger Dennis Kroon, de geliefde ex-militair uit The Voice Of Holland. S!R speelt eigen werk en deed diverse tribute-projecten met gastartiesten als Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Met Berget Lewis trappen de Soul Recruits op het gaspedaal voor een flinke dosis gospel, soul en funk.

Bezetting
Berget Lewis (zang), Dennis Kroon (zang), Aron Raams (gitaar), Ferry Lagendijk (toetsen), Sven Happel (bas), Marc Schenk (drums)

 

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende