Berget Lewis & S!R – Jazz in Duketown

Souldiva Berget Lewis heeft haar roots diep geworteld in de gospel en is niet meer weg te denken uit de vocale frontlinie van ons land. Met haar krachtige volume als handelsmerk is Lewis inmiddels al vele jaren een vaste waarde op de internationale podia. Ze deelde het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart, Maceo Parker en Candy Dulfer en maakt deel uit van de spectaculaire show Ladies of Soul.

Tijdens Jazz In Duketown is Lewis op Pinkstermaandag 24 mei 2021 de speciale gast van de Soul Recruits (S!R), de band van gitarist Aron Raams – bekend van Gare du Nord – en zanger Dennis Kroon, de geliefde ex-militair uit The Voice Of Holland. S!R speelt eigen werk en deed diverse tribute-projecten met gastartiesten als Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Met Berget Lewis trappen de Soul Recruits op het gaspedaal voor een flinke dosis gospel, soul en funk.

Bezetting
Berget Lewis (zang), Dennis Kroon (zang), Aron Raams (gitaar), Ferry Lagendijk (toetsen), Sven Happel (bas), Marc Schenk (drums)

 

Online editie Jazz in Duketown groot succes

75.000 bezoekers genieten online van grootste gratis jazzfestival van Nederland Online editie Jazz in Duketown groot succes De 47e editie van Jazz in Duketown is, ondanks dat het een volledig online versie was, een groot succes geworden. Ruim 75.000 kijkers genoten van een hoogstaande