Daar mag op geproost worden!

Daar mag op geproost worden! Heineken is de komende vijf jaar opnieuw partner Jazz in Duketown. Gistermiddag werd in het Pumpke in Den Bosch het contract met de bekende bierbrouwer ondertekend. Jazz in Duketown en Heineken gaan nauw samenwerken bij het gericht promoten van ons festival en het biermerk op de vier grote pleinen in de stad.

Wij zijn blij met dit nieuwe, lange samenwerkingsverband! Wij krijgen er dorst van. Jij ook?

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende