Vacature junior locatiemanager

Als Junior Locatiemanager wordt je gekoppeld aan een ervaren locatiemanager en ben je samen verantwoordelijk voor een van de drie locaties binnen het festival. Je bent aanspreekpunt voor alle vrijwilligers, leveranciers en horeca die op jou locatie aan het werk zijn en daarnaast heb je goed overleg met de festivalcoördinator en de andere locatiemanagers.

Inhoud van de Functie

Je bent lid van de Realisatiecommissie, dit team zorgt in de voorbereiding voornamelijk voor de inkoop van materieel en de uitwerking van plannen en ideeën. Tijdens het festival leidt je een locatie met meerdere podia. Door je werkzaamheden in de voorbereiding, ben je hier goed op voorbereid en ken je je locatie als geen ander.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die helicopterview heeft en dit kan gebruiken om leiding te geven aan een team van vrijwilligers tijdens het festival. In de voorbereiding naar het festival toe, ben je minimaal eens per maand beschikbaar voor een vergadering en ben je bereid thuis voorbereidend werk te doen. Je moet communicatief vaardig zijn en een teamspeler.

 

Geïnteresseerd? Dan spreken we je graag! Stuur je reactie naar: vrijwilligers@jazzinduketown.nl

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende