D-Reizen & Jazz in Duketown slaan handen ineen voor partnership

D-Reizen en Jazz in Duketown gaan samenwerken. De grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland en het grootste gratis jazzfestival van Nederland gaan voor de komende editie van het festival een partnership aan.  

Dit partnership biedt zowel D-Reizen als Jazz in Duketown de mogelijkheid hun merken verder te versterken en hun doelgroepen te vergroten. D-Reizen zal als partner van Jazz in Duketown aanwezig zijn bij het festival en diverse activiteiten organiseren voor de bezoekers.

Jazz in Duketown is verheugd met de samenwerking. Voorzitter Stef Thijssen: “We zijn erg blij om D-Reizen als partner van ons festival te mogen verwelkomen. Hun aanwezigheid en activiteiten zullen een waardevolle toevoeging zijn voor onze bezoekers. Het is geweldig om te zien hoe een groot bedrijf als D-Reizen zich inzet voor culturele evenementen zoals Jazz in Duketown.”

Ook D-Reizen kijkt uit naar de samenwerking: “We zijn trots om partner te zijn van Jazz in Duketown, een evenement dat al bijna 50 jaar mensen samenbrengt met de kracht van muziek. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om onze passie voor reizen te delen met een nieuw publiek en tegelijkertijd bij te dragen aan een belangrijk cultureel evenement.”

Jazz in Duketown vindt plaats van 26 t/m 28 mei 2023 in ‘s-Hertogenbosch. Binnenkort wordt het programma voor de komende editie bekend gemaakt.

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende