Rit van ’t jaar, samen met Jazz in Duketown

Dit is de rit van het jaar! ML City werkt samen met Jazz in Duketown en belooft een uitzonderlijke ervaring. Je fietst samen met 50 andere fietsers midden op ‘De Parade’ in Den Bosch, met uitzicht op de charmante Sint-Janskathedraal. Ondertussen geniet je van livemuziek uitgevoerd door getalenteerde jazzmuzikanten. Een evenement dat je niet wilt missen!

Koop je ticket en er wordt € 5,00 gedoneerd aan de organisatie van Jazz in Duketown om te investeren in muzikanten en het organiseren van het festival.

Koop een ticket en krijg toegang tot één van de vier gehoste ritten:

Zaterdag 18 mei

  • Rit 1: Duorit met Paula & Rick – 09:30 – 10:15 uur
  • Rit 2: Duorit met Robert & Louise 10:30 – 11:15 uur

Zondag 19 mei

  • Rit 3: Rijd met Birre  – 09:30 – 10:15 uur
  • Rit 4: Rit met Floor – 10:30 – 11:15 uur

We kijken ernaar uit om je daar te zien.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in