Hans Dulfer! Total Response

Saxofonist Hans Dulfer gaat nog altijd als een dolle! Niet alleen stond hij afgelopen najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band trekt hij succesvol door het hele land. Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene, heeft zich afgelopen jaar bewezen als een genadeloze en tegelijk speelse unit vol speelplezier en energie. De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrolDit is een concert met zitplaatsen voorin en staanplaatsen achterin de zaal, vrije plaatskeuze. Mocht je voorkeur hebben voor een plek, raden we je aan ruim op tijd te komen.

Bezetting
Hans Dulfer (tenorsaxofoon), Koen Schouten (baritonsaxofoon), Jerôme Hol (gitaar), Ishaq van Niel (basgitaar), Hans Eijkenaar (drums)

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in