Het Brabants Jazz Orkest & Izaline Calister

Het Brabants Jazz Orkest, onder leiding van Jeroen Doomernik, staat nagenoeg alle vijftig jaren als huisorkest op het hoofdpodium van Jazz in Duketown. Met eigentijds en experimenteel, speciaal voor het orkest geschreven repertoire, afgewisseld met meer klassiek swingende en bluesy composities.

Dit jaar speelt Het Brabants Jazz Orkest met zangeres Izaline Calister. Geheel passend bij deze bijzondere ‘goude’ editie beloofd het daarmee een feestelijke middag te worden. Al 23 jaar combineert Izaline als geen ander traditionele muziek van haar geboorte-eiland Cura├žao met jazz en Afro-Cara├»bische invloeden. De charismatische zangeres weet haar publiek altijd te imponeren met haar fantastische stem, soms ingetogen, dan weer opzwepend.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in