Play Along

Niks is natuurlijk leuker dan samen muziek maken! Wil je zelf ook meespelen in een XL band tijdens Jazz In Duketown? Neem dan je sax, trompet, fluit, trombone of wat dan ook mee, want dat kan op deze zondagmiddag! We gaan ter plekke een paar super-swingende stukken ‘live’ instuderen en uitvoeren, een soort ‘speed workshop’ zou je het kunnen noemen! Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kan lezen.
De band die jullie gaat begeleiden is de Jazzwerkplaats Play Along Talent Band. Deze toppers met (vlnr) Rik Jasker, Jelle Willems, Bram Van de Glind, Ap Verhoeven, Kees van Schijndel, Eva van der Sterren en Jan Lobée zorgen voor de juiste ‘groove’. Workshopleider Jeroen Doomernik gaat de boel in goede banen leiden.
Als je wilt kun je de twee stukken die we gaan spelen ruim van tevoren downloaden van www.jazzwerkplaats.nl maar we nemen alle partijen ook mee voor jullie. Nodig zoveel mogelijk muziek makende vrienden en publiek uit zodat het echt een mega leuke muzikale happening gaat worden!
Oja, een lessenaar is wel handig en een wasknijper mocht het een beetje winderig zijn …

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in