Play Along

Wil je zelf meespelen in een XL-band tijdens Jazz in Duketown? Neem je instrument mee en kom deze zondagmiddag meedoen met de Play Along: een samenspel event waarbij we een aantal superswingende stukken gaan instuderen en ter plekke ook gaan opvoeren. Een soort speed-workshop zou je het kunnen noemen! Onder begeleiding van de Play Along Talent Band, die zorgt voor de juiste groove, en Jeroen Doomernik en Paul van den Oever die de boel in goede banen leiden. De Play Along is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kunt lezen.

Deze middag gaan we aan de slag met K-Jee van The Nite-Liters and I feel good van James Brown. Binnen no time staat er een vette compositie op de planken! We zorgen ervoor dat de muziek van tevoren te downloaden en te beluisteren is via www.jazzwerkplaats.nl, maar alles wordt ook ter plekke uitgedeeld. Nodig zoveel mogelijk muziek makende vrienden en publiek uit, zodat het een megagrote en leuke muzikale happening gaat worden!

Een lessenaar is wel handig en een wasknijper voor het geval er een windje staat.

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in