Play Along

Er is natuurlijk niks leuker dan samen muziek maken! Wil je zelf meespelen in een XL-band tijdens Jazz In Duketown? Kom dan deze zondagmiddag met je sax, trompet, fluit, trombone of welk instrument dan ook naar het Museumplein! We gaan ter plekke een paar super-swingende stukken ‘live’ instuderen en uitvoeren; een soort ‘speed workshop’ zou je het kunnen noemen. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kan lezen.

De band die jullie gaat begeleiden is de Jazzwerkplaats Play Along Talent Band. Deze toppers zorgen voor de juiste ‘groove’. Workshopleider Jeroen Doomernik gaat de boel in goede banen leiden.

Als je wilt kun je de stukken die we gaan spelen van tevoren downloaden van www.jazzwerkplaats.nl, maar we nemen alle partijen ook voor jullie mee. Nodig zoveel mogelijk muziek makende vrienden en publiek uit, zodat het een megagrote en leuke muzikale happening gaat worden!

Vorig jaar viel de Play Along in het water, maar dit jaar hopen we op mooi weer. Een lessenaar en een wasknijper is wel handig mocht er een windje staan..

Zonnig Jazz in Duketown trekt ruim 125.000 bezoekers 

Traditiegetrouw veranderde Den Bosch tijdens het Pinksterweekend in Duketown. Tijdens de 49e editie van Jazz in Duketown werd de stad overgenomen door charismatische zangers, steengoede jazz trio’s en geweldige live-sensaties. De binnenstad werd overspoeld door explosieve drums, scheurende